Hipodromul Ploieşti: Reuniune hipica!

În această dimineaţă, am ajuns la Hipodromul Ploieşti unde a fost organizată o nouă reuniune oficială, în cadrul căreia au avut loc patru curse de trap.

Reuniunea a fost deschisă de Premiul Debutanţilor, o întrecere semiclasică reprogramată din data de 10 iunie, atunci când nu s-a putut desfăşura din cauza lipsei numărului necesar de cai. Cursa a fost câştigată de iapa Bonita, avându-l în sulky pe Vasile Gheorghe.

A urmat Premiul Indianul, câştigat de iapa Venera, apoi principala cursă a zilei, Premiul de Vară, cu 7 cai la start. La capătul unei curse încinse, cu un final pe muche de cuţit, s-a impus favorita Detoxicated, care a fost premiată de reprezentantul unuia dintre partenerii Hipodromului, Complexul „Rezidenţial 9 Mai”, Aurelian Alexandru.

Reuniunea a fost închisă de Premiul Intim, în care s-a impus iapa Calligenia BMW.

În timpul reuniunii de astăzi, poneiul Matilda i-a plimbat pe cei mai mici dintre spectatorii prezenţi pe Hipodrom, iar spectatorii au putut asista la demonstraţii de sărituri peste obstacole şi o interesantă competiţie de ştafetă rezervată poneilor, toate asigurate de Clubul Domeniul Cailor.