Filme și seriale noi la HBO și HBO GO

Noutățile lunii iunie la HBO și pe platforma HBO GO. Pe partea de filme, HBO aduce în premieră filmul premiat cu Oscar, Bohemian Rapsody, dar și producțiile Venom și Deadwood.

Mr Robot, serial cu Rami Malek, Marile minciuni nevinovate și Povestea slujitoarei sunt câteva dintre „pariurile” HBO pentru luna iunie, la capitolul seriale.

Big Little Lies, o producție originală HBO, este vedeta lunii și va debuta pe 10 iunie, în fiecare luni, de la ora 20.00.

Al treilea sezon Povestea Slujitoarei debutează pe platforma HBO GO, din 6 iunie, cu primele trei episoade.

Serialul Mr Robot va fi pe HBO GO cu cele trei sezoane, disponibile de la începutul lunii iunie.

Alte titluri noi pe HBO GO sunt seria Doom Patrol, Krypton, sezonul 2, Legion (serial bazat pe Marvel Comics) și Sirena – a doua parte a sezonului II

BOHEMIAN RHAPSODY (2018) – Difuzări: 9, 10, 12, 13, 15, 27, 28 iunie
Filmul este o celebrare a trupei Queen, a muzicii lor și a fantasticului lider al formației, Freddie Mercury, care a sfidat stereotipurilor, a distrus convențiile și a devenit unul dintre cei mai iubiți artiști din lume.

CHRISTOPHER ROBIN ȘI WINNIE DE PLUȘ (2018) – Difuzări: 23, 24, 26, 27, 29 iunie
Christopher Robin este adult acum și trăiește în Londra. Prietenii lui din copilărie trebuie să se aventureze în lumea noastră și să-l ajute pe Christopher să-și amintească de băiatul iubitor care se află încă în el.

DEADWOOD (2019) – Difuzări: 16, 19, 22 iunie
Personajele din serialul HBO revin după 10 ani ca să sărbătorească statutul de stat al Dakotei de Sud. Fostele rivalități se reaprind, alianțele sunt testate și vechi răni sunt redeschise.

RAMPAGE: SCĂPAȚI DE SUB CONTROL (2018) – Difuzări: 30 iunie
Când trei animale sunt infectate cu un patogen periculos care le transformă în niște creaturi enorme, violente, un expert în primate și un genetician încearcă să le împiedice să distrugă orașul Chicago.

VENOM (2018) – Difuzări: 2, 3, 5, 6, 8, 20, 21 iunie
Eddie Brock, un jurnalist de investigații, încearcă să-și revină după un scandal, dar devine gazda unui extraterestru care îi dă un alter-ego violent și super-puteri incredibile.

OVERLORD (2018) – Difuzări: 22, 28 iunie
Nimic nu te poate pregăti pentru haosul care este Overlord. J.J. Abrams creează o poveste nebunească despre o echipă de parașutiști americani care se confruntă cu niște super-soldați naziști.

SUPERFLY (2018) – Difuzări: 21, 24 iunie
Când Priest, un tânăr traficant de droguri din Atlanta, își dă seama că este momentul să iasă din afaceri, riscă totul pe un ultim proiect. Priest se îndreaptă spre Mexic ca să ia legătura cu oamenii din cartelul care reprezintă sursa produselor sale.

EU ȘI ALEX (2018) – Difuzări: 20, 21, 30 iunie
Reagan, care o idolatrizează pe fotbalista Alex Morgan, nu se califică în echipa de fotbal. Trăind deja în umbra fratelui său, totul pare pierdut pentru Reagan până când ceva se întâmplă cu posterul lui Alex.

DAPHNE & VELMA (2018) – Difuzări: 13, 14, 23 iunie
Două fete care s-au împrietenit online fac echipă atunci când Daphne se transferă la liceul unde merge Velma. Ambele iubesc să rezolve mistere așa că atunci când liceeni încep să dispară, fetele trebuie să-și folosească talentele ca să-și salveze colegii.

CASANOVA (2005) – Difuzări: 8, 14, 17, 24 iunie
Este cel mai cunoscut seducător al lumii, cel despre al cărui farmec se spune că e irezistibil oricărei femei. Vorbim de Casanova, cuceritorul absolut, cel mai vestit amant al lumii. Un bărbat, un mit, dar finalmente un mit dărâmat de o frumoasă venețiană.

REGATUL SECRET (2013) – Difuzări: Varianta dublată: 9, 18 iunie / Varianta subtitrată: 8 iunie
O adolescentă ajunge într-un univers magic unde are loc o luptă între forțele binele și ale răului. Ea trebuie să se alăture unor creaturi ciudate ca să salveze lumea.

FROZEN (2013) – Difuzări: Varianta dublată: 2, 28 iunie / Varianta subtitrată: 1, 16 iunie
După ce regatul Arendelle este aruncat într-o iarnă eternă de puternica regină Elsa, sora ei mereu optimistă Anna face echipă cu Kristoff și loialul lui ren Sven pentru a rupe vraja gheții.

MONSTERS UNIVERSITY (2013) – Difuzări: Varianta dublată: 23 iunie / Varianta subtitrată: 22 iunie
Mike Wazowski și James P. Sullivan sunt o pereche inseparabilă, dar n-a fost așa de la început. Facem o călătorie în timp pe vremea când erau studenți promițători la Universitatea Monștrilor și nu se puteau suporta.

MONSTERS, INC. (2001) – Difuzări: Varianta dublată: 16 iunie / Varianta subtitrată: 15 iunie
Monștrii generează energia orașului lor speriind copiii, dar ei se tem să nu fie contaminați de copii astfel că atunci când o fetiță intră în Monstropolis, este rândul monștrilor să fie speriați.

PERCY JACKSON: MAREA MONȘTRILOR (2013) – Difuzări: 29, 30 iunie
Percy Jackson, fiul lui Poseidon, își continuă călătoria epică pentru a-și îndeplini destinul. Face echipă din nou cu prietenii lui semizei ca să găsească Lâna de Aur care are puterea de a le salva casa și terenul de antrenament, tabăra semizeilor.

THE A-TEAM – ECHIPA DE ȘOC (2010) – Difuzări: 15, 21, 28 iunie
Aventurile temerare ale unei echipe de foști soldați din forțele speciale cărora li s-a înscenat o crimă. Folosindu-se de metode “clasice”, ei își utilizează talentele unice ca să-și spele onoarea și să-l găsească pe adevăratul vinovat.

THE DROP (2014) – Difuzări: 7 iunie
Tom Hardy îl interpretează pe barmanul dintr-un bar care, din când în când, servește drept locul unde mafia își spală banii, dar un singur lucru nu trebuie să se întâmple: nu trebuie să se permită jefuirea locului.

FOSTER – PROTECȚIA COPILULUI (2018) – Difuzări: 6 iunie
Mark Jonathan Harris și Deborah Oppenheimer se duc prin tribunale, orfelinate și pe străzile din Los Angeles ca să spună poveștile emoționante din spatele celei mai mari agenții de protecție a copiilor din S.U.A.

RUNNING WITH BETO – CANDIDATURA LUI BETO (2019) – Difuzări: 20 iunie
Acest documentar urmărește ascensiunea lui Beto O’Rourke, congresman democrat, de la un necunoscut la o senzație națională a politicii prin încercarea lui îndrăzneață de a-l înlătura pe Ted Cruz și a reprezenta statul Texas în senatul american.

VICE SPECIAL REPORT: THE FUTURE OF WORK (2019) – Difuzări: 27 iunie
Următoarea revoluție industrială se apropie, iar oamenii de știință, antreprenorii și politicienii ne avertizează că va urma o schimbare majoră în ceea ce privește locurile de muncă.