Seriale și filme noi pe Netflix în luna iunie

Ce titluri noi vin pe Netflix în luna iunie. Dark, sezonul 2 (din 21 iunie), Jessica Jones, Black Mirror (5 iunie) și 3% (7 iunie) sunt vedetele lunii iunie pe platforma Netflix.

Totodată, tot în iunie, pe Netflix vor intra și patru filme românești, Selfie, Selfie 69, Oh, Ramona și Love is a Story, regizate de Cristina Iacob. La capitolul titluri licențiate, Netflix aduce serialul Glee (șase sezoane), iZombie (sezonul cinci),  Hotel Transylvania și Justice League.

01 IUNIE 2019

Arthdal Chronicles – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Pe un tărâm mitic numit Arth, locuitorii orașului antic Arthdal și ai regiunilor învecinate se luptă pentru putere, în timp ce pun bazele unei noi societăți.

03 IUNIE 2019

Malibu Rescue: The Series – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

După pregătirea de salvamari juniori, echipa Flounder revine pentru a face legea pe plajă, cu multă distracție și multe salvări pline de suspans.

04 IUNIE 2019

Miranda Sings Live…Your Welcome – COMEDII ORIGINALE NETFLIX

Vedeta video Miranda Sings și alter ego-ul său din lumea reală, Colleen Ballinger, împart scena într-un program special, cu multă muzică, magie și comedie.

05 IUNIE 2019

Happy!: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Aproape treaz și reabilitat, Nick își dă silința să fie un familist convins în timpul sărbătorilor de Paște, însă își fac apariția noi ticăloși, ceea ce amenință să-i dezlănțuie demonii personali.

Black Mirror: Season 5 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Un joc video transformă o prietenie de-o viață, o companie din domeniul rețelelor de socializare se confruntă cu o criză în care oamenii sunt luați ostatici, iar o adolescentă se împrietenește cu versiunea virtuală a idolului ei, o vedetă pop.

06 IUNIE 2019

Alles ist gut – FILM NETFLIX

O femeie agresată sexual de cumnatul noului ei șef încearcă să se comporte ca și cum nu s-a întâmplat nimic, însă noaptea respectivă a marcat-o fizic și psihic.

07 IUNIE 2019

3%: Season 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Michele pune bazele unui sanctuar idilic pe Continent, care e deschis tuturor, însă atunci când se confruntă cu o criză, trebuie să conceapă un proces de selecție.

Tales of the City – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Mary Ann, o femeie de vârstă mijlocie, revine în San Francisco la prietenii excentrici pe care i-a lăsat în urmă. Bazat pe cărțile lui Armistead Maupin. Cu Laura Linney.

Designated Survivor: Season 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Kirkman își lansează campania electorală în mijlocul controverselor etice, incidentelor internaționale și amenințărilor teroriste din țară.

Elisa & Marcela – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Elisa și Marcela

În Spania anului 1901, Elisa Sánchez Loriga își asumă o identitate masculină pentru a se putea căsători cu femeia iubită, Marcela Gracia Ibeas. Bazat pe evenimente reale.

I Am Mother – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

După o exterminare în masă, o fată crescută de un android într-un buncăr începe să pună întrebări după ce la ușa lor apare o femeie rănită.

The Chef Show – DOCUMENTARE ORIGINALE NETFLIX

Jon Favreau și Roy Choi colaborează cu bucătari profesioniști și prieteni din rândul celebrităților, purtând conversații delicioase, în timp ce gătesc mâncăruri sublime.

The Black Godfather – DOCUMENTARE ORIGINALE NETFLIX

Documentarul ne prezintă viața și realizările americanului Clarence Avant, producător muzical, antreprenor și producător de film.

Rock My Heart – FILM NETFLIX

O adolescentă dornică de senzații tari, dar care are o problemă cardiacă, se atașează de armăsar aprig și vrea să concureze într-o cursă hipică, în pofida bolii care-i amenință viața.

Pachamama – NETFLIX PENTRU FAMILIE ȘI COPII

Atunci când o statuie sfântă dispare din satul său din inima Anzilor, un băiat care visează să devină șaman pornește într-o misiune curajoasă pentru a o salva.

Super Monsters Monster Pets – NETFLIX PENTRU FAMILIE ȘI COPII

Cu cât sunt mai mici, cu atât distracția e mai mare! Începeți seria de aventuri scurte și aiurite alături de Supermonstruleți și animăluțele acestora.

12 IUNIE 2019

Jo Koy: Comin’ In Hot – COMEDII ORIGINALE NETFLIX

Comedianul Jo Koy se urcă pe scenă în Hawaii și ne spune părerea sa sinceră despre viața pe o insulă, despre etnii, rolul de tată și multe altele.

Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese – DOCUMENTARE ORIGINALE NETFLIX

Adevărul și mitul sunt estompate în experiența cinematografică realizată de Martin Scorsese despre turneul Rolling Thunder Revue al lui Bob Dylan, din toamna anului 1975.

13 IUNIE 2019

Jinn – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

O fată eliberează din greșeală un duh sub forma unui adolescent, însă are să afle că a dezlănțuit și o malefică entitate străveche care amenință lumea.

The 3rd Eye 2 – FILME NETFLIX

Lucrând la un orfelinat, Alia o întâlnește pe adolescenta Nadia, care susține că aude o voce în pereți. În încercarea de a găsi cauza, lucrurile scapă de sub control.

Kakegurui xx – ANIME ORIGINAL NETFLIX

Kirari desființează consiliul elevilor și propune un concurs la nivelul întregii școli. Totul e haotic și domnește spiritul de competiție.

14 IUNIE 2019

Unité 42 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Un polițist văduv aflat în fruntea unei unități care combate criminalitatea informatică face echipă cu o fostă hackeriță pentru a-i vâna pe ciberteroriștii din Belgia.

Leila – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Într-un viitor distopic, în mahalalele mizere aflate între comunitățile bine păzite, o femeie își caută fiica de care a fost despărțită în urmă cu doi ani.

Awake: The Million Dollar Game – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

După ce concurenții stau ore bune fără somn, prezentatorul James Davis îi poartă printr-o serie de încercări fizice și psihice pentru a vedea cine ia milionul de dolari.

The Alcàsser Murders – DOCUMENTARE ORIGINALE NETFLIX

Un studiu analitic al investigației cazului din 1992, când trei adolescente au fost ucise în Alcàsser, Spania, lăsând în urma lor un popor profund îndurerat.

Life Overtakes Me – DOCUMENTARE ORIGINALE NETFLIX

Realizatorii examinează o boală misterioasă numită „sindromul resemnării”, care-i face pe copiii refugiați în Suedia să ajungă într-o stare asemănătoare unei come.

Aggretsuko: Season 2 – ANIME ORIGINAL NETFLIX

Retsuko are multe motive să-și consume nervii la karaoke: de la faptul că mama sa se bagă în treburile ei personale, până la apariția unui nou coleg de groază.

18 IUNIE 2019

Adam Devine: Best Time of Our Lives – COMEDII ORIGINALE NETFLIX

Comedianul și actorul Adam DeVine semnează un program special de comedie plin de energie, susținut în orașul său natal, Omaha, Nebraska.

19 IUNIE 2019

Beats – FILME NETFLIX

Un copil-minune al hip-hopului și un impresar dizgrațiat se întâlnesc în cartierul South Side din Chicago și se ajută reciproc în lupta contra demonilor trecutului.

The Edge of Democracy – DOCUMENTARE ORIGINALE NETFLIX

Combinând jurnalismul și autobiografia, o documentaristă ne prezintă trecutul politic răscolitor al Braziliei și modul în care acesta continuă să-i afecteze familia.

21 IUNIE 2019

Dark: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Pe măsură ce se apropie data Ultimului Ciclu apocaliptic, familiile din Winden descoperă că au un rol esențial în soarta lumii lor.

Girls Incarcerated: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Pe măsură ce se apropie data Ultimului Ciclu apocaliptic, familiile din Winden descoperă că au un rol esențial în soarta lumii lor.

Mr. Iglesias – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Fenomenalul comedian Gabriel Iglesias joacă în acest serial rolul unui bonom profesor de istorie la liceu care-i ajută pe copiii defavorizați, dar înzestrați.

Bolívar – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Această dramatizare înfățișează viața și iubirile liderului Simón Bolívar, care a ajutat mai multe țări să-și obțină independența față de Spania.

Jaoon Kahan Bata Ae Dil – FILME NETFLIX

Tensiunile vin la pachet în această reprezentare a vieții de cuplu și pun stăpânire pe conversațiile din ce în ce mai acide dintre parteneri într-o seară în Mumbai.

GO! Vive a tu manera: Season 2 – DOCUMENTARE ORIGINALE NETFLIX

Mía începe să aibă succes în cariera sa de cântăreață și încearcă să descopere adevărul despre tatăl ei. Însă gelozia lui Lupe amenință să le strice prietenia..

24 IUNIE 2019

Forest of Piano: Season 2 – ANIME ORIGINAL NETFLIX

După prima etapă a concursului Chopin, Kai și Shuhei se pregătesc pentru următoarea rundă și se gândesc la motivele pentru care iubesc muzica.

25 IUNIE 2019

Mike Epps: Only One Mike – COMEDII ORIGINALE NETFLIX

Comedianul la costum vine cu un nou spectacol special, plin de reacții la cald și judecăți la rece despre vârsta a treia în dormitor, striptease și întâlniri cu bande.

27 IUNIE 2019

Answer for Heaven – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Un înger căzut din cer trebuie să muncească și să trăiască împreună cu un reporter obsedat de ratinguri pentru a investiga crime într-un mediu de lucru foarte competitiv.

Daniel Sosa: Maleducado – COMEDII ORIGINALE NETFLIX

În cel de-al doilea program special al său, Daniel Sosa ne vorbește despre copilărie, tradiții mexicane și problema cu animația „Coco”.

28 IUNIE 2019

Dope: Season 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Războiul împotriva drogurilor continuă în întreaga lume, din Los Angeles până în Rotterdam, iar dependenții și toxicomanii sunt prinși la mijloc.

Paquita Salas: Season 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Unul dintre cei mai buni impresari din Spania anilor ’90, Paquita, caută acum cu disperare noi staruri după ce își pierde brusc cel mai important client.

The Chosen One – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Trei medici tineri au fost trimiși într-un sat îndepărtat din Pantanal pentru a-i vaccina pe localnici, dar sunt prinși într-o comunitate izolată și plină de secrete.

Exhibit A – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Investigațiile criminalistice sunt puse sub lupă în acest serial bazat pe fapte reale, care ne prezintă consecințele folosirii greșite a metodelor pseudoștiințifice.

Motown Magic: Season 2 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Un băiat simpatic, o pensulă magică și o lume colorată unde totul e posibil. Muzica dă startul aventurii!

7SEEDS – ANIME ORIGINAL NETFLIX

O fată sfioasă pe nume Natsu află că e membră a unui grup ales pentru a asigura viitorul omenirii. Toți trebuie să supraviețuiască împreună pe un Pământ schimbat.

URMEAZĂ ÎN IUNIE

Marvel’s Jessica Jones: Season 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

În timp ce Jessica vânează un criminal în serie, Trish își pune la încercare noile puteri, iar Malcolm se confruntă cu o dilemă etică.

Trinkets – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Un serial despre maturizare în care trei adolescente din cercuri sociale diferite formează o prietenie neașteptată datorită afinității lor comune pentru furat.

NOU PE NETFLIX – 1-30 iunie 2019 Titluri licențiate – România

01 IUNIE 2019

Good Luck Chuck                 

Case 39          

How the Grinch Stole Christmas       

Dinner for Schmucks

An Officer and a Gentleman 

Dreamgirls     

The Princess Bride    

Good Luck Chuck     

Bad Santa 2   

Jigsaw J

Littlest Pet Shop: A World of Our Own: Season 1    

The Smurfs: Collection 1       

Hotel Transylvania 2  

Selfie  

Love Is a Story           

Selfie 69         

The Ring Two

Reservoir Dogs          

Dumb and Dumber    

All the Money in the World     

The Post         

02 IUNIE 2019

What If?: Season 1    

04 IUNIE 2019

Men on a Mission: 2019         

05 IUNIE 2019

iZombie: Season 5     

06 IUNIE 2019

The Cell          

08 IUNIE 2019

Zodiac

09 IUNIE 2019

Frank & Lola  

11 IUNIE 2019

Men on a Mission: 2019         

12 IUNIE 2019

iZombie: Season 5     

13 IUNIE 2019

Queen of the South: Season 3          

14 IUNIE 2019

Norman: The Moderate Rise and Tragic Fall of a New York Fixer  

15 IUNIE 2019

Jupiter Ascending      

Office Christmas Party          

16 IUNIE 2019

Life     

18 IUNIE 2019

Men on a Mission: 2019         

The Affair: Season 4  

19 IUNIE 2019

iZombie: Season 5     

The Fate of the Furious

21 IUNIE 2019

Mother!

25 IUNIE 2019

Men on a Mission: 2019  

28 IUNIE 2019

Screwball

30 IUNIE 2019

Get Out

Glee: Season 1-6

Justice League