Nicușor Dan, confirmat și după al doilea referendum intern

Nicușor Dan le-a mulțumit duminică membrilor USR București care au votat, pentru a doua oară, în proporție de peste 86% ca el să fie susținut de partid pentru a candida la alegerile locale de anul viitor la Primăria Capitalei.

USR București, mulțumesc pentru încredere! Mulțumesc membrilor USR București pentru votul de încredere. Cu 86% din voturile exprimate, membrii filialei București au votat ca USR să mă susțină la Primăria Capitalei. Imediat după terminarea campaniei pentru prezidențiale, vom începe munca pentru armonizarea proiectelor pentru București. Putem realiza schimbarea pe care toți bucureștenii o așteaptă de prea mult timp. Vom duce împreună până la capăt această campanie așa cum am început-o, cu deschidere și hotărâre, mai puternici ca niciodată. Sunt, alături de voi, București 100%. Suntem echipa de care orașul nostru are nevoie!”, le-a transmis Nicușor Dan membrilor USR București prin intermediul unui comunicat de presă.

usrbfbp

Este al dolea referendum intern în cadrul USR București pentru desemnarea candidatului la Prmăria Capitalei. La cel din 25 septembrie, tot Nicușor Dan fusese ales într-o proporție covârșitoare.