Publicat în Prin Burchii

Ședință de CL la primăria Poienarii Burchii (03.12.2019)

Astazi, s-a desfasurat o noua sedinta de Consiliu Local al Comunei Poienarii Burchii. Ea s-a desfasurat, intrunind cvorumul necesar, au fost prezente in sala, si circa 30 de persoane, cetatenii din Poienarii Rali, Poienarii Burchii si Ologeni.

Pe ordinea de zi:
1. Aprobarea extindere retea de distributie a gazelor in satele Poienarii Rali si Poienarii Vechii
2. Aprobarea procesului verbal din data de 16.11.2019
3. Proiect de hotarare privind alegerea presedintelui de sedinta
4. Proiect de hotarare privind aprobarea numarului de burse acordat eleviilor
5. Proiect de hotarare privind alocarea din bugetul anului 2020, privind infintarea retea de gaze in satele Ologeni si Tatarai in limita fondurilor disponibile
6. Proiect de hotarare privind alocarea de bani din bugetul anului 2020, privind curatarea si refacerea santurilor pe doua stradute din Ologeni, in limita fondurilor disponibile.
7. Se aproba alocarea din bugetul anului 2020, a sumei de bani necesare realizari de reparati la scoala din Ologeni, in limita fondurilor disponibile.
8. Se aproba alocarea din bugetul anului 2020, a sumei de bani necesari realizari locurilor de joaca pentru copii in toata comuna Poienarii Burchii, in limita fondurilor disponibile.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
1. S-a aprobat
2. S-a aprobat
3. S-a aprobat
4. S-a aprobat
5. S-a aprobat
6. S-a aprobat
7. S-a aprobat
8. S-a aprobat
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Din sedinta:
– S-a constituit o asociatie, Edil Gaz (daca am inteles bine, numele), compusa din comunele: Gorgota, Poienarii Burchii, Sirna si Tinosu.
– Domnul consilier, Ionita Vasile, si-a scris demisia, pe care a si inmanat-o doamnei secretara (din ce am vazut).
– Primarul comunei Gorgota, a fost prezent la sedinta, el fiind si presedintele asociatiei Edil Gaz, a promis ca in cel mai scurt timp, pentru Poienarii Rali si Poienarii Vechii, vor incepe lucrarile la reteaua de gaze si pentru Ologeni si Tatarai se va merge cu documentele necesare mai departe astfel incat, anul viitor sa fie semnat un contract.
– Asfaltarea de la Ologeni, a fost intrerupta, pentru ca constructorul nu respecta proiectul.